FORSIDE    >  YDELSER   >  GULVLÆGNING  > LAMELGULVE

GULVLÆGNING – LAMELGULVE

Lamelgulve

Som et populært alternativ til de massive trægulve findes lamelgulve. Her får man nemlig samme æstetiske fordele og eksklusive udtryk, men til en mere overkommelig pris og med en række praktiske fordele.

Lamelgulve er altså et oplagt valg i erhvervslokaler eller boliger, hvor man vil være fri for at tænke på vedligeholdelse og pleje af gulvene.

Ligesom det er tilfældet med massive plankegulve får man med lamelgulve et væld af muligheder hvad angår udseende og funktionalitet. Vælger du en løsning med lamelgulv, er du altså sikret et resultat, der lever op til samtlige af dine ønsker, behov og forventninger.

Hvad er lamelgulve?

Lamelgulve skiller sig ud fra andre gulve i den type, selve plankerne er bygget op på.

I stedet for at være af massivt træ er der nemlig her tale om en trelagskonstruktion.

Den nederste del er som oftest af nåletræ. Ovenpå ligger så en kerne af enten en træbaseret plade, spånplader eller krydsfiner. Og øverst finder man et slidlag af træ, som kan have en tykkelse på 2-12 mm.

Denne konstruktion giver både fordele og ulemper. Af ulemper kan nævnes at lamelgulve ikke er et bærende gulv, og derfor stiller det krav om et bærende undergulv. Til gengæld kan man vælge enten at sømme eller lime lamelgulvet fast på undergulvet, eller man kan lægge det som svømmende gulv. Det betyder, at træet ligger ”løst” ovenpå undergulvet og dermed kan bevæge sig frit.

Et både æstetisk og praktisk valg

Hvis du er vild med det naturlige og eksklusive ved massive trægulve, men samtidig efterspørger praktiske fordele, er et lamelgulv den rigtige løsning for dig. Samtidig er lamelgulve et økonomisk alternativ, hvor man får det luksuriøse udtryk ved et trægulv uden at skulle betale i dyre domme for det.

På grund af den unikke konstruktion er lamelgulve utroligt formstabile. De er uafhængige af vind og vejr og ændrer altså ikke form eller udseende på grund afændringer i temperatur eller luftfugtighed. Med andre ord beholder gulvet det udtryk, som det har fra start, og vil ikke forandre sig over tid.

Samtidig er lamelgulve et praktisk og funktionelt valg, da det er nemt at holde. Afhængigt af den valgte efterbehandling stilles der ikke de store krav til pasning og vedligeholdelse. Til gengæld er lamelgulve dog ofte ikke så holdbare som massive trægulve er.

Hjælp til den rigtige løsning

Der er mange muligheder at vælge imellem, når man skal have lagt nyt gulv. Ikke alene er der forskellige typer af trægulve, men der er også en række valg og forskellige løsninger inden for hver af de overordnede kategorier.

Vælger man fx et lamelgulv, kan man vælge imellem forskellige udtryk, fx ved at lægge det som parket. Derudover er det også vigtigt, at man får valgt den rigtige træsort. Lamelgulve kan fås i mange varianter i bl.a. eg, ask og mange flere.

Har man ikke erfaring og viden på området, kan man nemt blive overvældet af de mange informationer og valgmuligheder. Hos KBH Gulve hjælper vi ikke kun med at lægge dine gulve – vi stiller også vores omfattende viden og erfaring til rådighed, så du er sikker på, at du ender med den helt rigtige løsning.

Grundighed og service i højsædet

Hos KBH Gulve brænder vi for at hjælpe private såvel som erhvervskunder med at forvandle deres lokaler ved hjælp af nye gulve. Vi brænder for vores håndværk og for at gøre en forskel for andre med vores kunnen.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi forstår derfor vigtigheden af at kunne levere kvalitetsarbejde til tiden. Vi er håndværkere med faglig stolthed og går ikke fra en opgave, før vi selv er 100% tilfredse. Hvad enten du skal have lagt lamelgulve eller vælger en helt anden løsning, kan du altså være sikker på et flot og fuldent resultat.

Foruden godt håndværk er det utroligt vigtigt, at man er grundig og kommer hele vejen rundt, når der skal lægges nyt gulv. Vi dokumenterer alt vores arbejde gennem hele processen. Det er din garanti for, at vi overholder alle håndværksmæssige krav og standarder til fx isolering, dampspærre og afstand mellem strøer. Desuden er dokumentationen også god at have til den dag, hvor man skal sælge sin bolig eller erhvervsbygning.

Vi giver gerne et godt tilbud

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi går til alt vores arbejde med den største seriøsitet. Vi lægger gulve for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Vælger du os, får du kvalitetshåndarbejde og en pålidelig partner i samme pakke. Vi udfører alt arbejde i tæt dialog med kunden og tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse hermed, så du er sikret en tryg og effektiv proces.

Du er velkommen til allerede i dag at kontakte os og få en uforpligtende snak om din opgave. Vi giver også gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på dit nye lamelgulv, så du har en idé om prisniveauet på forhånd. Vi kan kontaktes på telefon eller via kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Prof og Gennemført venlige

Jeg har faktisk brugt KBHgulve 2 gange og begge gange har jeg oplevet en service og et resultat som kun kan efterlade et godt indtryk af deres arbejde.
Marc Grabowski

Professionelt arbejde fra ende til anden

De fleste af vores gæster har alle kommenteret, hvor flotte vores nye gulve er. Jeg kan kun anbefale at benytte KBH gulve!

Tim H

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne hjælpe dig med dit gulvprojekt og svare på dine spørgsmål.
Brug et minut på at sende os en mail eller ringe – så hører du fra os inden for 24 timer.

KBH GULVE • TRAVERBANEVEJ 10 • 2920 CHARLOTTENLUND • TLF: 30 25 59 59 • MORTEN@KBHGULVE.DK - WEBSITE BY WEBTREE