FORSIDE    >  OM OS

Vi er KBH Gulve

Vi vil også være her om 30 år. Det er målet hos KBH Gulve, og det forpligter.

Det kræver, at vi bevarer vores gode rygte om levering til tiden, indgående kendskab til gulvarbejde, overholdelse af alle betingelser samt kvalitetsarbejde. Altid.

Vi arbejder konstant på at bevare vores gode omdømme. Det lykkes ret godt. 90 procent af vores opgaver med gulvslibning, gulvbehandlinger og lægning af nye trægulve kommer via anbefalinger fra tilfredse kunder. Det er usædvanligt for gulvbranchen.

Gulvbranchen er hård. Det ved vi godt, for firmaets to ejere har lagt gulve i henholdsvis 20 og 22 år.

Stifteren af KBH Gulve, Morten Bast, fik øje på gulvbranchen, da han som uddannet snedker startede sin egen entreprenørvirksomhed. Han oplevede det som et evigt problem at finde seriøse gulvfirmaer, der kunne levere kvalitetsarbejde til tiden.

Konsekvensen blev, at han droppede entreprenørbranchen og åbnede sit eget gulvfirma. Her har han siden kombineret sine høje krav til kvalitet og faglig erfaring med sin kærlighed til træet.

KBH Gulve er eksperter i at behandle, slibe og lægge trægulve i boliger og erhvervslokaler fortrinsvis i København, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Alle er velkomne til at få et gratis tilbud på behandling af deres trægulve. KBH Gulve giver kun tilbud på gulve efter at have set dem grundigt an. Det sker for at kunne give en troværdig pris på en behandling, der baserer sig på gulvets tilstand, og som vil give den bedste holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud fra KBH Gulve til dine trægulve.