FORSIDE    >  YDELSER   >  GULVLÆGNING  > PLANKEGULVE

GULVLÆGNING – PLANKEGULVE

Plankegulve

Plankegulve er en sand klassiker, når man snakker trægulve. Et tidløst og praktisk valg, der passer ind i langt de fleste boliger. Hvis det gamle gulv trænger til en udskiftning, eller man blot trænger til noget forandring i hjemmet, er et plankegulv et godt valg.

Et plankegulv er nemlig ikke kun en stilren løsning, der giver et karakterfuldt look. Det findes i et utal af former og varianter, så man kan tilpasse det til sin egen stil og behov. Uanset valget er man sikret et holdbart gulv med en høj æstetisk værdi.

Hos KBH Gulve har vi mangeårig erfaring med lægning af plankegulve af enhver art. Derfor er vi et godt valg af samarbejdspartner for dig, der vil være sikker på et resultat i absolut topklasse. Vores kærlighed til håndværket samt grundighed og effektivitet gør, at vi kan tilbyde dig et plankegulv, der lever op til alle dine drømme, forventninger og ønsker.

Bring naturen ind i hjemmet

Hvad enten man bor i lejlighed, villa eller rækkehus, er et plankegulv et sikkert valg. Det er også en praktisk løsning, der ikke kræver for meget vedligeholdelse eller forsigtighed. Især i husstande med børn og dyr, hvor gulvet udsættes for lidt af hvert, er et massivt plankegulv et både æstetisk og funktionelt valg.

Det giver altid en helt særlig effekt, når man bruger træ af højeste kvalitet til sine gulve. Man inviterer naturen ind i hjemmet, hvilket skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Mange tillægger måske ikke gulvet den største betydning – men det er utroligt, hvilken forskel et nyt plankegulv kan gøre. Trænger hjemmet til et ansigtsløft, er det derfor det værd at rette blikket mod gulvet.

At få lagt nyt plankegulv er en investering. Selvom det kan virke som mange penge her og nu, får man som oftest et resultat, der er utroligt holdbart. Derfor vil man for pengene få glæde både nu og her, samt mange år ud i fremtiden.

Sidst men ikke mindst kan et nyt plankegulv også være med til at øge værdien af din bolig. Eksempel vil det i andelslejligheder blive betragtet som en en del af forbedringerne, så du kan få pengene igen når du sælger andelen.  

Hvilken type plankegulv skal du vælge?

Et plankegulv er ikke bare et plankegulv. Der findes nemlig et væld af muligheder og valg, som man skal tage stilling til, når man vælger en løsning med et plankegulv.

Den mest oplagte er naturligvis træsorten. Eg, ask og fyrretræ er typiske trætsorter som egner sig godt til massive plankegulve. Hver træsort har sine unikke egenskaber og ikke mindst et bestemt æstetisk udtryk. Derfor er træsorten en af de afgørende faktorer, når man investerer i et plankegulv.

Plankerne kan vælges i forskellige mønstre og former. Planker er som regel definerede ved, at de er mere end 10 cm bredde. Men bredden kan være alt fra 10 til 40 cm, ligesom længden kan variere. I nogle tilfælde kan man lægge plankegulve, hvor plankerne ligger i hele rummets længde. Andre gange vælger man brædder med forskellige længder. Man kan også vælge at lægge et plankegulv med friser langs væggene eller med friser og en eller to planker på tværs.

Dertil skal man vælge, hvilken efterbehandling man ønsker at gøre brug af. Når plankegulvet først er lagt, vil man normalt slibe overfladen for at sikre, at den er jævn og pæn. Derefter skal træet behandles for at ”lukke” træet og skabe en beskyttende overflade. Det kan gøres ved hjælp af enten lak, olie, sæbe eller lud. Hvad man vælger, er igen afhængigt af både ens stilmæssige præferencer samt krav til funktionalitet og vedligeholdelse.

Kompetent rådgivning og vejledning til dit nye plankegulv

Det kan virke overvældende med alle de valg, når der er så mange muligheder at vælge imellem. Vælger du os som din partner, har du heldigvis også adgang til vores store viden og kendskab på området.

Vi har lagt mange tusinde kvadratmeter plankegulv for både private og erhvervskunder i hele Hovedstadsområdet. Derfor har vi et grundlag for at tilbyde dig kompetent vejledning og rådgivning ift. dit nye plankegulv. Sammen finder vi frem til dine unikke ønsker og behov og finder frem til netop den løsning, der matcher disse på bedste vis.

Når du vælger os som din håndværker, får du altså ikke kun godt håndværk og fagmæssig grundighed. Du får også en sparringspartner, som sikrer tryghed gennem hele processen. Hvis du drømmer om et nyt plankegulv, er du derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Grundighed og service er vores kerneværdier

Da vi startede vores gulvfirma, var det med et mål om at kunne tilbyde kvalitetsarbejde leveret til tiden. Det afspejler sig også i vores mange tilfredse kunder, der ofte anbefaler os til andre.

Det er vores kærlighed til håndværket, der motiverer vores daglige arbejde. Vi mener, at det er af afgørende vigtighed, at alt gøres efter bogen. Derfor går vi også meget op i at dokumentere vores arbejde med fx fotos og video, fra start til slut. Det er ikke mindst din garanti som kunde for, at alt udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og krav.

Hvis du sætter pris på god service og en pålidelig partner, er vi altså et godt valg for dig. En del af vores service består i, at vi gerne giver et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, inden vi går i gang. Drømmer du om et plankegulv, er du altså mere end velkommen til at kontakte os nu og få en idé om prislejet.

Vi kan kontaktes på telefon eller via kontaktformularen her på siden.

Høj kvalitet på alle parametre

Når det kommer til sildeben og gulve generelt, sætter vi kvalitet og grundighed øverst. Det er formentlig også grunden til, at vores kunder ofte vender tilbage til os og anbefaler os til andre.

Vores leverandører sikrer 100% tysk kvalitet, som sikrer et både smukt og holdbart gulv. Vi går til enhver opgave med stor seriøsitet, og vi går ikke fra det færdige resultat, før både kunde og vi er 100% tilfredse.

Vores seriøsitet afspejles blandt andet i vores omfattende dokumentation, som knytter sig til enhver af vores opgaver. Vi tager fotos undervejs, som sikrer, at vi lever op til alle håndværksmæssige krav og standarder omkring isolering, dampspærrer og afstand mellem strøer. Det er ikke alene din garanti for et resultat ud over det sædvanlige – dokumentationen er nemlig også værdifuld, når din bolig en dag skal sælges.

Det siger kunderne

Professionelt arbejde fra ende til anden

De fleste af vores gæster har alle kommenteret, hvor flotte vores nye gulve er. Jeg kan kun anbefale at benytte KBH gulve!

Tim H

Flot gedigent håndværk!

Jeg var meget imponeret over, hvor pæn og ren de havde efterladt lejligheden, men i særdeleshed over det professionelle og gedigne håndværk, de havde udført.
RASMUS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne hjælpe dig med dit gulvprojekt og svare på dine spørgsmål.
Brug et minut på at sende os en mail eller ringe – så hører du fra os inden for 24 timer.

KBH GULVE • TRAVERBANEVEJ 10 • 2920 CHARLOTTENLUND • TLF: 30 25 59 59 • MORTEN@KBHGULVE.DK - WEBSITE BY WEBTREE