FORSIDE    >  YDELSER   >  GULVLÆGNING  > SILDEBENSGULVE

GULVLÆGNING – SILDEBENSGULVE

Sildebensgulve

Inden for trægulve er sildebensgulve noget af det ypperste. Det stringente geometriske mønster leder tankerne hen på tidligere tiders slotte, museer og palæejendomme. Med andre ord er sildebensgulve det oplagte valg for dig, der ønsker at tilføre din bolig et eksklusivt og klassisk udtryk.

Nogle er måske af den overbevisning, at gulve ikke har den store betydning for et hjem. Men hos KBH Gulve mener vi, at gulvet er det største og vigtigste møbel i et givent rum. Gulvet er nemlig rammen om det helhedsindtryk, man danner sig af et rum og en bolig, så snart man træder ind i den.

Derfor er sildebensgulve det perfekte valg for dig, der går efter en klassisk og elegant stil i din bolig.

Forskellige typer sildebensgulv

Sildebensgulve findes i forskellige former og typer. Det betyder, at du kan vælge præcis den løsning, der matcher dine stilmæssige præferencer og ikke mindst de praktiske behov.

Vores store erfaring i faget medvirker, at vi er i stand til at rådgive og vejlede dig frem til det rette valg.

Først og fremmest spiller mønsteret en stor rolle. De fleste kender til det klassiske sildebensparket, der sikrer et tidløst udtryk. Men ønsker man en ekstra storslået dimension kan man vælge et sildebensplankegulv, hvor plankerne lægges i det klassiske sildebensformat.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for et dobbelt sildebensparket, hvor man følger det klassiske mønster, men med to planker i stedet for en. Det giver et mere unikt udtryk, der skaber spil og fanger øjet.

Foruden mønsteret kan sildebensgulve lægges af forskellige typer træ samt med forskellig efterbehandling. Blandt velegnede træsorter finder man  ask, og eg. Gulvet kan efterfølgende behandles med enten lak, lud, olie eller sæbe

Alsidigt gulv til ethvert hjem

Sildebensgulve er på virkelig på vej tilbage på mode. Det skyldes i høj grad, at det tilføjer en ekstra elegance til næsten ethvert hjem.

Sildebensparkettet er oplagt i store rum eller stuer en suite, men giver også en tidløs og lækker effekt i mindre rum.

Hvad enten man bor i en lejlighed i byen eller et hus i forstaden, er sildebensgulve en løsning, der bestemt er værd at overveje, når de gamle trænger til en udskiftning. Parkettet kan enten lægges på det eksisterende gulv, på et undergulv af spånplade eller krydsfinger, eller på forbehandlet beton.

Foruden det stilrene udtryk får man også et utroligt slidstærkt og praktisk gulv, som kan holde til lidt af hvert. Selvom man har børn og/eller kæledyr, er der altså ingen grund til at afholde sig fra at få lagt et sildebensgulv, fordi det en hård træsort.

Afhængigt af den valgte efterbehandling kan man også opnå en løsning, der ikke kræver særlig vedligeholdelse.

Selvom et sildebensgulv i høj kvalitet kan virke dyrt nu og her, er det i høj grad en investering. Sildebensgulve er nemlig kendt for at være utroligt holdbare og kan ligge i op til 100 år.

Kan man selv lægge et sildebensgulv?

Sildebensgulve er netop kendetegnet ved sit klassiske geometriske mønster. Derfor er et sildebensgulv også sværere at lægge end et almindeligt træ- eller plankegulv.

Det er ikke umuligt at lægge sildeben på egen hånd, men det kræver finesse og snilde. Har man ikke erfaring på området, kan det hurtigt blive en utroligt tidskrævende affære.

Sildebensparkettet skal nemlig lægges med utroligt stor præcision, så mønsteret bliver perfekt. Kommer man til at lave en enkelt lille fejl, kan det hurtigt forplante sig til hele gulvet og give et utilfredsstillende resultat.

Hvis man drømmer om et fejlfrit sildebensgulv, som ikke alene er smukt at se på, men som også holder i lang tid, giver det altså god mening at indhente professionel hjælp.

Mangeårig erfaring på området

Hos KBH Gulve står vi klar til at hjælpe alle slags kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn med deres nye sildebensgulve. Gennem mange år har vi hjulpet private såvel som større entreprenører med at gøre gulvdrømmen til virkelighed.

Vores erfaring og kærlighed til håndværket gør, at vi er i stand til at lægge sildebensparketter af enhver slags i huse, lejligheder og andre bygninger af enhver størrelse. Sildeben er netop kendetegnet ved at skulle lægges én stav ad gangen og med stor præcision, hvilket stiller store krav til håndværkeren.

Vi har efterhånden lagt mange 1000 kvadratmeter gulv for tilfredse kunder i hele Hovedstadsområdet. Vores viden på området gør, at vi ikke kun udfører arbejdet – vi assisterer også med vejledning og rådgivning, så du er sikret den optimale løsning med dit nye sildebensgulv.

Høj kvalitet på alle parametre

Når det kommer til sildeben og gulve generelt, sætter vi kvalitet og grundighed øverst. Det er formentlig også grunden til, at vores kunder ofte vender tilbage til os og anbefaler os til andre.

Vores leverandører sikrer 100% tysk kvalitet, som sikrer et både smukt og holdbart gulv. Vi går til enhver opgave med stor seriøsitet, og vi går ikke fra det færdige resultat, før både kunde og vi er 100% tilfredse.

Vores seriøsitet afspejles blandt andet i vores omfattende dokumentation, som knytter sig til enhver af vores opgaver. Vi tager fotos undervejs, som sikrer, at vi lever op til alle håndværksmæssige krav og standarder omkring isolering, dampspærrer og afstand mellem strøer. Det er ikke alene din garanti for et resultat ud over det sædvanlige – dokumentationen er nemlig også værdifuld, når din bolig en dag skal sælges.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Drømmer du om et elegant, eksklusivt og tidløst udtryk i din bolig? Så er et sildebensgulv intet mindre end den oplagte løsning.

Vi står klar til at være din partner fra start til slut. Vi sætter kunden og en tæt kommunikation i højsædet, så du er med på hvert skridt af vejen mod færdigt resultat. Vi startede vores virksomhed, fordi vi ønskede at tilbyde levering af kvalitetsarbejde til tiden. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os som din kompetente håndværker.

Kunne du godt tænke dig at få en idé om prislejet, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver nemlig gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Hvor omfattende en opgave er, er i høj grad afhængigt af individuelle faktorer, fx antallet af hjørner, kvadratmeter og lign. Hvis du vil have et skræddersyet tilbud på netop din opgave og ønskede løsning, kan du kontakte os allerede i dag på telefon eller via kontaktformularen her på siden.

Det siger kunderne

Professionelt arbejde fra ende til anden

En overordentlig positiv oplevelse fra start til slut – og et resultat, der overgår de høje forventninger, jeg i forvejen havde, baseret på de anmeldelser, jeg havde læst.
Ulrik

Flot gedigent håndværk!

Jeg var meget imponeret over, hvor pæn og ren de havde efterladt lejligheden, men i særdeleshed over det professionelle og gedigne håndværk, de havde udført.
RASMUS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne hjælpe dig med dit gulvprojekt og svare på dine spørgsmål.
Brug et minut på at sende os en mail eller ringe – så hører du fra os inden for 24 timer.

KBH GULVE • TRAVERBANEVEJ 10 • 2920 CHARLOTTENLUND • TLF: 30 25 59 59 • MORTEN@KBHGULVE.DK - WEBSITE BY WEBTREE