FORSIDE    >  YDELSER   > GULVAFHØVLING

GULVAFHØVLING I KØBENHAVN

Vi bliver nødt til at sige det, som det er: Gulvafhøvling ødelægger dit gulv. Også selvom du vælger et professionelt gulvfirma som os til at udføre opgaven.

Det er derfor kun i yderst sjældne tilfælde, at vi vælger at bruge afhøvling af vores kunders gulve. Den voldsomme behandling skærer en del millimeter af træet med en kniv og forringer dit gulvs levetid med 50 procent.

Vi anbefaler næsten altid at bruge den mere skånsomme gulvafslibning i stedet for. Rigtigt udført vil den kunne give dit gulv nyt liv op til 10 gange, hvis det er et massivt plankegulv, og to gange, hvis du har lamelgulv.

Pas på prisen på gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en lidt gammeldags måde at ordne gulve på. Den er brutal ved gulvet. Til gengæld er den hurtig og ofte på ”tilbud” hos andre gulvmænd. Det kommer ofte bag på deres kunder økonomisk, at det afhøvlede gulv efterfølgende også skal slibes og efterbehandles for at blive pænt og holdbart.

Få en ærlig pris hos os

I dag har erfarne træfolk mange andre muligheder for at behandle træet mere nænsomt end ved en gulvafhøvling. Vi sliber vores kunders gulve nænsomt. En slibning giver et pænere resultat og fjerner kun ganske lidt af trægulvets overflade.

Andre metoder er bedre end gulvafhøvling

Det skyldes nok vores baggrund i snedkerfaget, at vi ikke ønsker at udsætte trægulve for en brutal gulvafhøvling, der forringer holdbarheden.

Ordet ”gulvafhøvling” burde efter vores mening forsvinde fra det danske sprog – men da mange stadig forbinder ordet med gulvbehandlinger, så benytter vi her lejligheden til at oplyse dig om nyere og bedre metoder, der ikke ødelægger dit trægulv.

Lad os vurdere dit gulv og tilbyde dig den rigtige, professionelle slibning, der gør det flot igen og bevarer træets holdbarhed længst muligt.

Du får en grundig rådgivning om dit gulv og et uforpligtende tilbud.

KBH GULVE • TRAVERBANEVEJ 10 • 2920 CHARLOTTENLUND • TLF: 30 25 59 59 • MORTEN@KBHGULVE.DK - WEBSITE BY WEBTREE