FORSIDE    >  YDELSER   > GULVSLIBNING

GULVAFSLIBNING GØR GAMLE GULVE NYE IGEN

En professionel gulvafslibning skal holde mange år. Derfor skal den udføres rigtigt.

Gulvet bliver pænest og mest holdbart, når du får et erfarent gulvfirma til at levere dit nyslebne trægulv.

Træ er et organisk materiale, der former sig, som det selv vil. Træ kan ikke tæmmes, men med KBH Gulves baggrund i snedkerbranchen kan vi nogle tricks, så det gør, som vi gerne vil have.

De tricks får du gavn af, når vi giver dig et uforpligtende tilbud på din gulvafslibning.

Har du spildt rødvin på dit trægulv eller fået ridser og skjolder, bliver det gamle gulv som nyt igen med en gulvafslibning.

Læs her inden du udfører gulvafslibning selv

Det er muligt at slibe sit gulv selv. Det har en del af vores kunder forsøgt, inden de ringer til os for at få professionel hjælp til deres slebne gulve.

Vi bliver nødt til at starte helt forfra med gulvafslibning for at fjerne de bølgende kutterslag, hakker, buler, ridser og stopmærker, de selv er kommet til at lave.

Forklaringen er, at 90 procent af gulvslibning består i at mestre slibemaskinen og teknikken i at køre den rigtigt. Valget af de rigtige typer sandpapir er også afgørende, og de er forskellige alt efter træsort og dit gulvs tilstand.

Vi mener helt seriøst, at det kræver en fire-årig uddannelse at lære alt om trægulve, slibemetoder og slibeteknikker for at kunne kalde sig professionel gulvsliber. Den uddannelse inden for gulvafslibning eksisterer desværre ikke.

Da vi udelukkende ønsker at tilbyde professionelt arbejde, gør vi i stedet et stort arbejde for selv at uddanne vores egne medarbejdere grundigt, så du kan være sikker på, at du får nyslebne gulve, hvor man tydeligt kan se den høje kvalitet.

Se bedømmelser af vores gulvafslibing

Vores fokus på høj kvalitet virker. Det vil du se på vores kunders vurdering af det arbejde, vi har udført for dem. Det gælder både gulvafslibning, gulvbehandlinger og lægning af nye gulve.

TrustPilot kan du læse bedømmelserne af vores gulvarbejde.

Hvad kan en gulvafslibning hjælpe på?

Skal du sælge din bolig eller har du købt en ny, giver nye gulve et løft til det samlede indtryk. Er der i forvejen et trægulv i boligen, behøver du højst sandsynligt ikke købe nyt gulv. En gulvafslibning kan hurtigt få nyt liv i dit gamle trægulv, så det står flot, glat og indbydende.

Ved gulvafslibning slibes 0,5-1 millimeter af trægulvet, i modsætning til gulvafhøvling, hvor der ofte skæres 4 millimeter af overfladen.

Vi kan også gøre dit gamle gulv nyt igen med en gulvslibning, hvis dit:

  • Trægulv er slidt
  • Trægulv er skævt
  • Trægulv er belagt med mørk fernis
  • Trægulv er ridset
  • Trægulv er fyldt med gammel gulvmaling
  • Trægulv er grimt efter år under gulvtæpper
  • Trægulv er mat og ”livløst”

Vi kigger gerne på dit gulv, uanset om det er lille eller stort, og giver dig et tilbud på dit gulvarbejde.

Efter slibningen skal dit gulv behandles med lud, lak, olie eller maling. Vi rådgiver dig grundigt i forvejen om, hvilken efterbehandling, der passer til dit gulv, når det er slebet.

Ved vores besøg vil du tydeligt fornemme vores store erfaring og viden om trægulve og gulvafslibning. Det er ikke alle trægulve, der kan tåle at blive slebet, hvis de har været udsat for gulvafhøvling eller flere gange gulvafslibning før. Du får vores ærlige vurdering og reelle løsningsforslag, der bunder i stort kendskab til trægulve.