FORSIDE    >  YDELSER   > GULVLÆGNING

GULVLÆGNING MED ORDEN I PAPIRERNE

I årevis har KBH Gulve lagt nye gulve i boliger og hos virksomheder i København. Der går ikke en dag i ugen, uden vi er i gang med gulvlægning hos en eller flere kunder.

Det er blevet til mange 1.000 kvadratmeter nye gulve i alle typer træ, tykkelser, faconer og mønstre.

En række store entreprenører bruger os også, når de skal have lagt nye gulve i deres byggeprojekter, og det tager vi som et udtryk for, at vi er gode til gulvlægning, og ikke mindst at de kan lide vores grundighed.

KBH Gulve lægger alt inden for trægulve , blandt andet gulvlægning af:

Vi lægger gulve i alle slags træ og i alle typer mønstre.

Sildeben er tilbage i moderne gulvlægning

Som fagmænd glæder det os, at det meget elegante sildebens-mønster er blevet moderne igen. Et gulv i sildebens-mønster lægges én stav ad gangen og kræver stor omhyggelighed og teknisk viden.

Vi er professionelle og meget erfarne med gulvlægning, og vi sætter en ære i at levere sildebensgulv i perfekt udførelse.

Mindre indviklede mønstre kan også skabe den perfekte basis for dit hjem eller din arbejdsplads. Du vælger frit hvilken type gulv, du gerne vil have. Sammen vurderer vi, om dit ønske passer til det slid, som gulvet skal udsættes for.

Du får al vores viden og erfaring med i pakken, når du får vores uforpligtende tilbud på gulvlægning.

Få dokumenteret din gulvlægning

Når vi ser dit gulv, vil vi straks kunne vurdere, om dit gulv kan nøjes med en gulvafslibning.

Viser det sig, at dit gulv ikke længere kan slibes, og du skal have lagt et nyt gulv i stedet for, sikrer vi dig enhver form for dokumentation for vores professionelle gulvlægning.

Når vi påstår, at gulvlægning er et af vores specialer, vil vi også kunne bevise, at vi tager opgaven seriøst.

Du får fotografier af vores arbejde, så du kan se, at den lovkrævede isolering, dampspærre og afstand mellem strøer er overholdt ved gulvlægningen. Vi følger naturligvis de håndværksmæssige krav og standarder til isolering og gulvlægning. Uden dem ville dit nye gulv knirke, give sig, larme eller ligefrem knække.

Du får også udleveret de tekniske beskrivelser af isoleringen under dit gulv, som vi sørger for at få beregnet hos Rockwools tekniske eksperter, inden vi går i gang med at lægge dit gulv.

Dokumentationen for den korrekt udførte gulvlægning kan du bruge ved salg af dit hus. Dels som bevis på at isoleringen er i orden, og der ikke er fugt og kuldebroer i gulvet. Dels som bevis på, at der er gjort en indsats for at spare på energiudgifter i boligen.

Få et tilbud på gulvlægning hos fagmanden

Der er mange vigtige faktorer, vi er opmærksomme på ved gulvlægning, for at opnå et perfekt resultat. Lægger man et nyt trægulv, er luftfugtigheden i gulvbrædderne og rummet yderst vigtig.

Ved lægning af enhver type trægulv er der en række ting, man skal være opmærksom på. Det er vi eksperter i – og ved at vælge en professionel gulvmontør til jobbet, er du sikret det bedste resultat.

Du kan være helt tryg, når din gulvlægger er KBH Gulve. Vi har så stor erfaring, at du vi allerede kender enhver type gulv, så du kan spørge os om alt vedrørende din gulvlægning. Det du ikke selv husker at spørge om, skal vi nok fortælle dig, hvis det er vigtigt for dit valg af nyt gulv.

Vi er grundige og omhyggelige, og vi overholder altid vores aftaler og rydder pænt op efter os.

Kontakt os i dag og oplev selv, hvordan vi gør os fortjent til vores flotte kunde-anmeldelser på Trustpilot