FORSIDE    >  YDELSER   > GULVBEHANDLING

GULVBEHANDLING BEVARER DIT FLOTTE GULV

Når dit trægulv er blevet slebet og har fået fjernet skjolder, buler og slid er det den afsluttende gulvbehandling, der afgør slidstyrken og udseendet på dit gulv.

Hos KBH Gulve tilbyder vi alle former for gulvbehandling af trægulve i hele København og omegn.
Efter gulvafslibningen fremstår dit gulv flere nuancer lysere. Det er dit valg, hvilken nuance det skal have fremover og hvilken slidstyrke, det skal kunne holde til.

Vi kan sagtens imponere dig ved at nævne muligheder for at lave en gulvbehandling med bejdse, lud, lak, hvidskuring, hvidolie med mere.

Vælg din gulvbehandling på en gammel planke

Det er bare meget lettere for dig at vælge, når vi i stedet præsenterer dig for de gamle gulvplanker, vi har med, så du kan se hvordan de forskellige gulvbehandlinger kommer til at se ud på netop din type gulv.

Vi vil være sikre på, at du får den farve, du ønsker dig. Derfor har vi træstykker med som er lige så gamle som dit gulv, helt op til 80-100 år, så du kan se farverne i virkeligheden.

Farver er jo et vidt begreb at forklare, derfor er det vigtigt for os, at du helt præcis kan pege på det, du gerne vil have. På den måde undgår vi at gå fejl af hinanden. Det sparer både dig og os en masse problemer, og vi har også lagt mærke til, at det giver vores gode anmeldelser af vores gulvbehandling på Trustpilot.

Hvilke typer gulvbehandling findes der

De mest almindelige slags gulvbehandlinger er:

  • Lakbehandling til gulve, der skal have en slidstærk overflade
  • Oliebehandling, der giver trægulvet nyt liv
  • Ludbehandling til trægulv, der stopper at træet bliver gulligt, samt efterfølgende behandling af overfladen med hvidolie, hvid sæbe eller lak.
  • Lud- og oliebehandling til skinnende trægulve, som også har farve og struktur

Udseendet er ikke det eneste, du skal tænke på, når du vælger gulvbehandling.

Gulve – især trægulve – der hver dag bliver udsat for hårde belastninger fra borde og stole, legende børn, dyr og gående trafik får tydelige mærker, hvis ikke de er gulvbehandlede rigtigt.

Lad os sammen vurdere, hvad dine gulve bliver udsat for, og hvilken gulvbehandling du får bedst gavn af.

Ved en gulvbehandling bliver træets porer lukket meget eller lidt. Vi har med vores baggrund i snedkerbranchen stor erfaring i at passe bedst muligt på træet med den rigtige behandling.

Da trægulve er lavet af levende, organiske materiale er det vigtigt at udføre gulvbehandlingen rigtigt for at bevare trægulvets flotte overflade, struktur og holdbarhed.

Lær at vedligeholde dit behandlede trægulv

Vores rådgivning stopper ikke med selve den afsluttende gulvbehandling. Når du efterfølgende selv skal vedligeholde og rengøre dit gulv, er det vigtigt, at du bruger de rigtige produkter.

Du får en total-vejledning til dit gulv, når du vælger KBH Gulve til at efterbehandle dit afslebne gulv.

Start med at få et total-tilbud nu, så vi hurtigt kan levere dit flotte og færdigbehandlede gulv.

Det er helt uforpligtende at få en af vores gulveksperter til at kigge på dit gulv. Ingen opgave er for lille eller for stor for KBH Gulve.

Vi udfører gulvafslibning, gulvbehandling og lægger helt nye gulve i lejligheder og huse i København og Nordsjælland. Vi giver også tilbud på større arealer i alle typer virksomheder.

KBH GULVE • TRAVERBANEVEJ 10 • 2920 CHARLOTTENLUND • TLF: 30 25 59 59 • MORTEN@KBHGULVE.DK - WEBSITE BY WEBTREE